راه اندازی رستوران ایتالیایی با بهترین مشاوره تخصصی تیم کمالو
راه اندازی رستوران ایتالیایی یکی از پرطرفدارترین انواع رستوران ها است و افراد زیادی تمایل به افتتاح رستوران ایتالیایی به ویژه جوان تر ها دارند. غذاهای ایتالیایی گرم , پر ادویه اما سالم و خوشمزه هستند و کمتر کسی را می توانید ببینید که به پیتزا یا پاستا علاقه نداشته باشد.
در این غذاها از مواد طبیعی مثل آرد تازه , تخم مرغ و سبزیجات تازه استفاده می شود. در صورتی که قصد راه اندازی رستوران ایتالیایی را دارید با ما همراه شوید و نکات لازم را در این خصوص فرا بگیرید. همچنین در برای راه اندازی رستوران ایتالیایی خود می توانید با مجموعه کمالو که سال ها تخصص و تجربه در زمینه راه اندازی رستوران و باز کردن آن را دارد مشاوره نمایید.
ویژگی های رستوران ایتالیایی
اگر قصد افتتاح و راه اندازی رستوران ایتالیایی را دارید بهتر است با سبک و سیاق رستوران های این کشور بیشتر آشنا شوید. غذاهای ایتالیایی روش پخت خاصی دارند که در ایران کمتر به آنها توجه می شود و اصولا مزه پیتزاهای ایتالیایی با پیتزاهایی که در ایران طبخ می شود تفاوت زیادی دارد.
پاستا و پیتزا از مهمترین و پرطرفدارترین غذاهای ایتالیایی هستند همچنین طراحی دکوراسیون رستوران در این کشور نیز به سبک خاص خودشان انجام می شود و اصولا معماری ایتالیایی در تمامی دنیا مشهور است. کسی که قصد دارد برای راه اندازی رستوران ایتالیایی اقدام نماید باید به صورت کاملا حرفه ای با فرهنگ ایتالیا و طرز پخت و سرو انواع غذاها , پیش غذاها و نوشیدنی های این کشور آشنا باشد.
طراحی دکوراسیون در راه اندازی رستوران ایتالیایی
طراحی دکوراسیون رستوران به سبک ایتالیایی از نکات مهم در راه اندازی رستوران ایتالیایی است. یک فضای مناسب و یک سالن بزرگ برای راه اندازی یک رستوران ایتالیایی نیاز است زیرا سالن استفاده بیشتری در این نوع رستوران دارد و دلیوری در این نوع رستوران ها محدود است. همچنین آشپزخانه ای که برای پخت غذاهای ایتالیایی نیاز دارید حداقل باید 50 متر باشد.
به صورت کلی برای راه اندازی رستوران ایتالیایی شما حداقل به 120 متر زیر بنا نیاز خواهید داشت که 50 متر آن برای آشپزخانه و 70 متر آن برای سالن استفاده می شود. مسئله مهم دیگر در افتتاح رستوران ایتالیایی دکوراسیون آن است. دیزاین رستوران و طراحی دکوراسیون آن معمولا با استفاده از نرم افزار و به صورت سه بعدی انجام می شود. اجزای دکوراسیون خود را با دقت کافی انتخاب کنید و برای طراحی داخلی آن می توانید با تیم کمالو تماس بگیرید.
تجهیزات مورد نیاز در راه اندازی رستوران ایتالیایی
راه اندازی رستوران ایتالیایی نیاز به تجهیزات خاصی برای پخت و سرو غذا دارد. تجهیزات یک رستوران ایتالیایی با یک رستوران سنتی تفاوت دارد.
از مهمترین تجهیزاتی که برای راه اندازی رستوران ایتالیایی نیاز دارید می تواند شامل موارد زیر باشد:
خمیر گیر پیتزا
پروفر پیتزا
فر صندوقی پیتزا
سرخ کن سیب زمینی اسکوفیر
گریل اسکوفیر
چدن صاف و شیار دار اسکوفیر
پاستا پز اسکوفیر
یخچال
فریزر
تاپینگ
دستگاه ظرف شوی
سینک
آبچکان
انواع میز کار
ماکروفر
هود
سانتریفیوژ
اکسسوری
…
طراحی منوی رستوران ایتالیایی
در راه اندازی رستوران ایتالیایی تالیف منو رستوران از اهمیت زیادی برخوردار است.
شما می توانید برای طراحی منو رستوران خود از بهترین رستوران های ایتالیایی الهام بگیرید. طراحی منو باید بر حسب توانایی های شما برای سرو غذا باشد.
اگر برای طبخ یک غذای خاص تجهیزات مورد نیاز را ندارید و یا سرآشپزی که بتواند به خوبی این غذا را همچون آشپزهای حرفه ای ایتالیایی درست کند بهتر است آن را از لیست منوی خود حذف کنید و یا در ابتدا نیازهای لازم برای طبخ آن از جمله تجهیزات مناسب و سرآشپز حرفه ای را فراهم نمایید.
منوی هر رستوران نشان دهنده هویت آن رستوران است و باید متناسب با نوع رستوران و دیزاین رستوران طراحی شود. کیفیت منو نیز باید به گونه ای باشد که با استفاده های متعدد خراب نشود و همچنین کاربری آسانی نیز داشته باشد.
برندسازی و تبلیغات رستوران ایتالیایی
مورد مهم دیگری که در هنگام راه اندازی رستوران ایتالیایی باید به آن توجه نمایید مسئله تبلیغات رستوران است.
برندسازی رستوران و تبلیغات رستوران به شما کمک می کند تا پس از راه اندازی رستوران ایتالیایی مشتریان بیشتری را جذب نمایید این کار در افزایش فروش رستوران شما بسیار موثر است. برای مشاوره در زمینه راه اندازی رستوران ایتالیایی با مجموعه کمالو در تماس باشید
این مجموعه کلیه مراحل راه اندازی یک رستوران موفق و بدون شکست را پس از سالها تخصص و تجربه در این زمینه در اختیار شما قرار می دهد. اگر سرمایه و بودجه لازم برای رستوران و نیز علاقه کافی برای این کار را دارید در قدم اول با ما مشاوره کنید تا آنچه برای راه اندازی رستوران ایتالیایی نیاز دارید را در اختیارتان قرار دهیم.